Overhuizen laat u verhuizen op uw manier.

Wij luisteren naar uw wensen

Wij helpen u daar waar nodig

Aandacht voor wat belangrijk is

Toen mevrouw de sleutel kreeg van haar nieuwe appartement in de Annenborch, had ze twee weken de tijd om te verhuizen. Nicht Joke hoorde via een vriendin van haar tante van het bestaan van Overhuizen.
Joke: ‘Ik kan niet anders zeggen dan dat Overhuizen ons echt heeft ontzorgd. Mijn tante is 83, heeft Alzheimer en zelf geen kinderen. Mijn twee neven wonen in Zuid-Limburg en ik in Noord- Holland. Omdat we ver weg wonen, kunnen we geen dagen achter elkaar blijven. Eigenaresse Sandra begreep wat we nodig hadden en hield strak de regie. Zelf hoefden we zo goed als niets te doen.
Overhuizen werkt heel efficiënt. Sandra bereidt de verhuizing degelijk voor, is keurig op tijd en gaat respectvol en zuinig met alle spullen om. Ze weet duidelijk waar ze mee bezig is en dat geldt voor haar hele team. Het viel zelfs mijn tante op. “Wat werken die mannen rustig he?! Dit valt me zo mee!”, zei ze op een gegeven moment.
Bij de kennismaking de week ervoor had Sandra al samen met mijn tante spullen van waarde uitgezocht en ingepakt. Ook had ze mijn tante gevraagd wat echt betekenisvol voor haar was. Dat was de urn. De ochtend van de verhuizing pakte ze deze dan ook persoonlijk, heel zorgvuldig, samen met mijn tante in. Sandra snapt het helemaal, want daarna kon mijn tante de verhuizing loslaten en ging ze ontspannen met me mee.
Na het avondeten, toen alle meubeltjes al weer in haar kamer stonden, hebben we gezamenlijk haar prenten en foto’s opgehangen. Die staan voor belangrijke momenten in het leven van mijn tante. Zo ook haar geborduurde lap met de medailles van de Vierdaagse. Ik merkte aan haar dat ze die zelf een plekje wilde geven. Sandra voelde dit goed aan en gaf ons alle ruimte. Het werd direct weer het appartement van mijn tante en toen ik de week erna kwam, begon mijn tante er meteen over: “Ze hangen zo mooi daar, die medailles!”
Overhuizen bleek zelfs de hal gestofzuigd te hebben op het oude adres. Dat hoorde ik later van de oude buurvrouw. En toen tante twee dagen later jarig was, kwam Sandra met een gebakje met kaarsjes. Dat zie je toch niet vaak. Ze geeft echt aandacht aan wat ertoe doet.’