Goed volk

Het huis en de tuin werden haar te groot en ze benutte de kans om naar een semibungalow te verhuizen. ‘Daar bofte ik echt mee, maar ja, dan moet je het nog zien te organiseren. Ik ben 72 dus daar zag ik wel een beetje tegenop. Mijn kinderen wilde ik bovendien niet met alles belasten. Hoe kon ik nu betrouwbare hulp vinden? Een verhuizer krijgt wel inzage in al je waardevolle spulletjes en er gebeuren zoveel akelige dingen in de wereld op dit moment. Dat is ook de reden dat ik niet mijn naam wil noemen. Als oudere ben je in deze tijd toch kwetsbaar.

Een advertentie van Overhuizen in het HEVO blaadje bracht uitkomst. Ik ben al 26 jaar lid en de HEVO is voor mij heel betrouwbaar. Ik bedacht dat de adverteerders die daarin staan ook te vertrouwen moeten zijn. En dat klopte gelukkig. Al bij de eerste kennismaking had ik een klik met Sandra Holm van Overhuizen. Mijn angst voor vreemden in huis verdween meteen. Achteraf vond ik het heel stoer van mezelf dat ik haar gewoon benaderd heb.

Wat ik heel prettig aan haar vind, is dat ze is gespecialiseerd in senioren. Ze ‘ontzorgt’ je echt. Zo maakt ze bij de start bijvoorbeeld een schema van alle activiteiten. Dat is erg verhelderend en overzichtelijk. Sandra heeft niet alleen de capaciteiten, ze is ook nog eens hartelijk, positief en vrolijk. En toen ik na de verhuizing iets belangrijks niet kon vinden, kwam ze gewoon weer langs en zocht mee. Ik heb haar al aanbevolen bij een vriendin met verhuisplannen. Sandra en haar team zijn ‘goed volk’ en dat is in deze tijd heel wat waard. Ik ben blij dat ik haar ingehuurd heb want alleen was me dit nooit gelukt.’