Overhuizen laat u verhuizen op uw manier.

Wij luisteren naar uw wensen

Wij helpen u daar waar nodig

ik ga verhuizen

Hieronder leest u hoe wij u kunnen helpen om deze verhuizing zorgeloos te laten verlopen. OverhuiZen is namelijk méér dan alleen verhuizen.

U heeft een nieuwe woonruimte gekregen maar het lukt u niet meer om zelf over te huizen. Natuurlijk helpen we u dan met het overbrengen van de inboedel. Maar we doen meer. Desgewenst maken we uw nieuwe woonruimte verhuisklaar of halen we uw oude woonruimte leeg en leveren hem op. We kunnen ook uw nieuwe plek samen met u inrichten, net waar u behoefte aan heeft. Wij helpen u met liefde en plezier, van A tot Z. Wij doen het werk, u blijft Zen

Als er iets is dat u niet fijn vindt, is het afhankelijk zijn van anderen. Of anderen met uw problemen belasten. Herkent u dat? Uw dierbare kinderen en mantelzorgers doen al zoveel voor u! En problemen tussen de kinderen hierover is wel het laatste dat u wil. Laat de verhuizing geen stress opleveren. Besteed het uit en gun uzelf en alle betrokkenen deze persoonlijke ondersteuning. Geniet zorgeloos van de overtocht naar het nieuwe! Verbinden van oud naar nieuw

Onze dienstverlening kent nog iets extra’s. Iets waar u nu misschien niet meteen aan denkt. Naast de praktische en functionele organisatie, begeleiden wij u ook emotioneel. Verhuizen is namelijk niet niks. U heeft veel herinneringen op de plek die u achterlaat. Vaak krijgt u pas plezier in het nieuwe als u het oude goed heeft kunnen vrijgeven. Samen kijken we wat u daarvoor nodig heeft.

Met menselijke warmte en creatieve oplossingen laten we u relaxed thuiskomen in uw nieuwe woonomgeving!

 

 

onze werkwijze

Wij begeleiden u graag, hieronder kunt u lezen wat onze aanpak is.

Persoonlijke afstemming

We beginnen met een persoonlijk gesprek. Graag maken we nader kennis met u en leggen al uw wensen vast in een Persoonlijk Verhuis Plan (PVP). Daarin nemen we ook zaken mee als:

  • Wat vindt u prettig?
  • Wat is lastig?
  • Waar moeten we rekening mee houden?
  • Waar ziet u tegenop?
  • Wanneer is de overhuizing wat ú betreft geslaagd?

Hier stemmen we onze manier van werken op af. Overhuizen gaat uiteraard praktisch te werk, maar is bovenal mensgericht.

Functionele én emotionele ondersteuning

Zodra u akkoord geeft op de offerte, gaan we aan de slag met de ingeplande activiteiten. Ons streven is dat u er geen omkijken naar heeft. Of u moet er zelf voor kiezen om het samen te doen. Mochten we tijdens de praktische uitvoering vragen hebben, nemen we direct contact op.

We regelen met aandacht het functionele en begeleiden liefdevol het emotionele. Zeker als u wat ouder bent, is een overhuizing al snel chaotisch. Wij zullen er alles aan doen om u zoveel mogelijk te laten ontspannen in deze situatie. En we kijken zorgvuldig naar wat u emotioneel nodig heeft om in de nieuwe woonruimte thuis te komen. Hoe we dat vormgeven is afhankelijk van uw wensen.

Uw verhuiszorgen in onze liefdevolle handen!

Wij willen de waarde die ú aan de overhuizing toekent realiseren. Wij luisteren, vragen door en helpen u desgewenst met keuzes. Zo proberen we de vertaling van uw behoeftes te maken naar de juiste praktische dienstverlening. Onze intuïtie en ervaring wijzen ons daarin de weg. Wat we zoal voor u kunnen betekenen leest u bij diensten.

Voor alle duidelijkheid: uw verhaal staat centraal en wij zorgen voor de regie. Maar, de eindverantwoordelijkheid blijft bij u.