Overhuizen laat u verhuizen op uw manier.

Wij luisteren naar uw wensen

Wij helpen u daar waar nodig

Mijn naam is Sandra Holm.

Uit eigen ervaring weet ik wat een verhuizing doet als het niet in afstemming gaat. Vooral bij ouderen en kinderen. Verwarring en ontworteling. Maar ook voor de degenen die het moeten uitvoeren is er grote stress. Het gewone leven (gezin, werk, andere verplichtingen) gaat meestal gewoon door. Vaak is er ook nog tijdsdruk in het spel. En er is al helemaal geen ruimte voor emoties. Dit bracht mij op een idee: senioren en/of betrokkenen ontzorgen bij verhuizingen.

 

Als organisator houd ik het overzicht en blijf ik voorzien in de wensen van mijn klanten. Als planner organiseer ik de uitvoering en als coach stuur ik op het menselijke aspect. Met oog voor detail, een luisterend oor en de juiste vragen denk en zoek ik mee in mogelijke oplossingen. Die zijn er immers altijd! Daarbij werk ik vanuit liefdevolle aandacht voor de medemens.

 

OverhuiZen staat voor een innovatieve en frisse aanpak, waarin niet alleen praktisch wordt gehandeld, maar ook het menselijke proces van afronden en opnieuw beginnen wordt meegenomen.

 

Ik hoop van harte een waardevolle en positieve bijdrage aan uw levenssituatie te kunnen leveren. Of aan die van jullie ouders of cliënten. Vanuit empathie en verbinding creëren we samen de weg naar het nieuwe.

 

Met liefdevolle groet!

 

Sandra

Contact opnemen met Sandra: info@overhuizen.com