verhuizen met warmte

Begin juni kon mevrouw Van de Ven verhuizen van een woonhuis in Berlicum naar een twee kamer appartement in het Vivent woonzorgcentrum Berlerode. In overleg met zijn moeder besloot zoon John dat Overhuizen de klus zou klaren.

John: ‘Ik ben enig kind en ik woon in Nijmegen. Het zou voor mij een enorm karwei zijn geweest; ik had er minimaal twee weken voor vrij moeten nemen. Het is immers niet alleen in- en uitpakken, er komt zoveel organisatie bij kijken. Sandra heeft ons echt ontzorgd en deed dat op een hele persoonlijke manier.

Voor mijn moeder was het best heftig om haar huis uit te moeten. Ook al zag ze er zelf de noodzaak van in, dan nog is het emotioneel niet makkelijk. Dat Sandra heel rustig en gefaseerd alles met mijn moeder doorsprak, gaf haar overzicht en vertrouwen. Ze deden dat gemoedelijk met een broodje erbij. Ook heeft Sandra haar geholpen bij het kiezen van wat ze mee zou nemen naar haar appartement en wat niet.

Ik vond het bijzonder dat ze daarna, op verzoek van mijn moeder, de familie en kennissen in de gelegenheid stelde om de spullen op te halen, die mijn moeder niet meenam. Sandra benaderde iedereen persoonlijk en organiseerde een bijeenkomst. Zelf was ik erg blij dat ze naast de verhuizing ook het oude huis schoon opleverde bij woningstichting Kleine Meierij uit Rosmalen. Zelfs de sleutel leverde ze voor ons in!

Bij Overhuizen krijg je het complete pakket. En nog meer. Ik zou het ‘verhuizen met warmte’ willen noemen. Sandra heeft naast daadkracht en slagvaardigheid ook oog voor emotie. Dat was op dat moment minstens zo waardevol.’